כמסעדן או כמנהל בתחום המזון, סביר להניח כי יש לך ניסיון רב שנים בתחום זה. מדוע אם כן תרצה להיעזר בשירות יעוץ קולינרי?
כשמדובר בעסק שלך, סביר להניח כי תגיע לנקודה בה מרוב עצים לא תראה את היער. יתכן שהעסק נהנה מתקופה ארוכה של הצלחה, אך אתה מרגיש כי חסר לך הניצוץ הזה שיאפשר לך לקחת אותו לשלב הבא. יתכן שאתה שקוע בטיפול יומיומי בכוח אדם, ספקים וניהול הכספים ולא נותר לך זמן לחדש ולרענן. במקרה זה, יעוץ קולינרי יכול להיות שירות נחוץ ביותר.
יועץ קולינרי מסוגל לרתום עבורך מומחיות חיצונית רבת שנים בתחום המסעדנות והמזון ולספק לך ניתוח אובייקטיבי של העסק שלך. בין אם אתה בעסקי המלונאות, רשתות מזון או מסעדנות, חברה לציוד למטבח, יצרן או ספק מזון ומשקאות, יועץ מקצועי יאבחן עבורך במדויק חוזקות וחולשות של העסק שיתכן שלא היית מודע אליהן. היועץ הוא התומך שלך, מישהו שאיתו אתה יכול להחליף רעיונות ויכול לייעל את הביצועים והרווחים של העסק שלך.
מזער את הסיכונים והעלויות בפתיחת עסק בענף המזון על ידי מתן אפשרות ליועץ הקולינרי לסייע בפיתוח קונספטים, ביצוע הערכות מודלים עסקיים, פיתוח תפריטים ומתכונים, גיוס והכשרת צוות המטבח או כל דבר אחר שתצטרך על מנת לאפשר לעסק שלך להיפתח ללא תקלות ולהצליח ובגדול.
הפחת את הלחץ והיעזר ביועץ על מנת להטמיע אלמנטים מורכבים כמו תכנון המטבח ועמדות העבודה, עבודה מול מתכנן המטבח, פיתוח תכנית עסקית, ניתוח פיננסי אסטרטגי, ובניית תכנית עבודה מקצועית. שימוש במיומנויות אלו מבטיח לך כי לא תאבד את המיקוד שלך ביעד הליבה של העסק: להבטיח כי הוא מספק ללקוחותיך את האוכל הטוב ביותר האפשרי וחוויית בילוי יוצאת דופן.
בתחום ניהול המטבח היועץ הקולינרי יכול לסייע בפיתוח מתכונים ותפריטים, הדרכת צוות המטבח ובקרת עלויות מזון על מנת לשפר את היעילות, הארגון והרווחיות של העסק. שירות נוסף בעל ערך הוא שירות לקוח סמוי בו היועץ מבצע ביקורת אנונימית על מנת לחשוף את המציאות על אופן ניהול העסק. העין המיומנת שלו יכולה להדגיש את הסוגיות שמעכבות אותך מלהשיג את ההכנסה והמיצוב הרצויים כדי שהעסק שלך יוכל לשרוד ולבלוט שנים רבות בסביבה תחרותית במיוחד.
אם הגיע הזמן לעשות סדר במסעדה או בעסק המזון שלך, או אם אתה מוצא את עצמך נאבק במשבר העובר על עולם ההסעדה, יועץ קולינרי יכול להיות מציל חיים אמיתי. במהלך התהליך היועץ יבצע הערכה עסקית מלאה ויזהה עבורך בעיות קיימות וסיכונים קרבים. הוא יספק לך אסטרטגיית הכשרה והדרכה מיטבית לצוות, פיתוח פתרונות, עזרה בהזרמת רעיונות חדשים ויישום שינויים מרכזיים שיגרמו לעסק שלך להצליח מבלי להקריב אלמנטים חיוניים מזהות המותג שלך. במקרה של משבר, צוות הייעוץ הקולינרי יבחן את המקרה לעומק, ייתן המלצות ויציע תכניות פעולה מדויקות עבורך שיסייעו לך בבקרת נזקים ופתרון המשבר.
אנו בבית FeinCook מתמחים במיצוי מיטבי של הביצועים התפעוליים של לקוחותינו באמצעות מתן פתרונות מוכחים. לקוחותינו נהנים משירותי מחקרי השוק שלנו, מחידוש תפריטים, ריענון מנות, הכשרת צוותי טבחים ושפים, והפחתת עלויות מזון וכוח אדם. למידע נוסף אודות שירותינו עבור העסק שלך אתה מוזמן ליצור אתנו קשר. נשמח להצטרף לצוות שלך על מנת להביא את העסק שלך אל התוצאות שאליהן אתה שואף.
לקריאה נוספת: https://pro.feincook.co.il/